ЙОГУРТ

ЙОГУРТ

ЙОГУРТ
ЙОГУРТ
Модель: ЙОГУРТ
Наявність: На складі
Ціна 12.00грн
Податок на обмін: 12.00грн
Кількість:     - АБО -   В улюблені
Порівняти

По-домашньому смачний, густий, некислий, з ніжним вершковим смаком - саме такий йогурт виходить на заквасках хороша їжа. Він відмінно підходить, як для сніданку, так і для денного або вечірнього перекусу. Готовий йогурт можна доповнити медом, джемом, горішками або свіжими фруктами за смаком. Приготуйте разом з хорошою їжею корисний і по-справжньому домашній йогурт для всієї родини!
Бактеріальний склад:
Болгарської палички;
Lactobacillus Acidophilus;
Термофільний стрептокок.
Легко готувати. Домашній Йогурт хороша їжа дуже просто приготувати. Завдяки високій якості живих бактерій, які входять в цю закваску, йогурт легко готується на будь-якому молоці. Навіть якщо вам попалося молоко низької якості, живі бактерії в процесі ферментирование молока, нейтралізують негативні властивості такого молока.

Здоров'я в кожній ложці. У бактеріальний склад заквасок Йогурт входить набір класичних для цього напою бактерій. Крім того, він додатково збагачений Ацидофільні лактобактеріями. Завдяки такому складу, йогурти ДУС ФУД відмінно підтримують травлення і змушують шлунково-кишковий тракт працювати «як годинник». Секрет простий, в заквасках ДУС ФУД використовуються тільки пробіотичні бактерії європейського виробництва. Це гарантія того, що ваші йогурти будуть не тільки смачними, а ще й по-справжньому корисними.

Йогурти ТМ Good Food благотворно впливають на роботу кишечника і травлення:

йогурт нормалізує моторику кишечника (швидке переварювання їжі і засвоєння з неї поживних речовин);
йогурт прискорює виведення шлаків і продуктів обміну речовин з організму;
захищає кишечник від хвороботворних мікроорганізмів, грибів і дріжджів;
ферменти, які містяться в готових йогуртах ДУС ФУД, допомагають швидко відновити сили, енергію після занять спортом, активних ігор або праці та інших фізичних навантажень. Це відбувається за рахунок відновлення втраченого білка і рідини в організмі.
Щоденне вживання Йогурту з живими бактеріями - важливий профілактичний момент для всіх, хто піклується про своє здоров'я і про здоров'я своєї родини. Йогурт рекомендується включати в раціон дорослих не рідше ніж 3 рази на тиждень, і в раціон дітей не рідше за 5 разів на тиждень. Детальніше про правильне і раціональному харчуванні для вашого міцного здоров'я тут.

Йогурт в раціоні дітей до 3 років

У цей період організм росте і розвивається найбільш інтенсивно, тому йому потрібна максимальна кількість поживних речовин, вітамінів і мікроелементів.

Норма йогурту в день 200 мл. Це заповнює:

50% денної потреби вітамінів А, Е, D, РР, С,
50% денної потреби заліза і цинку;
25% денної потреби вітамінів групи В (В1, В2, В5, В6, В12, фолієва кислота);
25% денної потреби кальцію та йоду;
це легкодоступний білок і корисні жири.
Йогурт в раціоні дорослої людини

Поживна цінність багатьох продуктів дуже низька, а потреба в поживних речовинах відчувають абсолютно всі люди. Натуральний йогурт заповнює до половини денної норми поживних речовин, при цьому є дієтичним і низькокалорійним продуктом.

Норма йогурту в день 400 мл. Це заповнює:

50% денної потреби вітамінів Е, С, фолієвої кислоти;
50% денної потреби кальцію, йоду і цинку;
25% денної потреби вітамінів А, D, В1, В2, В5, РР, В12, фолієвої кислоти;
25% денної потреби заліза;
це легкодоступний білок і корисні жири.
Різноманіття смаків

Натуральні домашні йогурти з заквасок хороша їжа - це безмежна розмаїтість смачних страв та десертів для всієї родини.

Готовий йогурт має консистенцію густої сметани і ніжний вершковий смак. Його можна вживати в чистому вигляді, а можна урізноманітнити індивідуальними смаками для всієї родини - доповнити сезонними або замороженими фруктами, ягодами, горішками, медом, варенням.

З домашнього йогурту можна готувати смузі, заправки для салатів, фруктові супи і ще багато інших смачних страв.

Вага сухої речовини в пакетику 1г. Закваска Йогурт розрахована на сквашивание 1-3 літрів молока. Кількість живих бактерій при приготуванні 1-го, 2-х або 3-х літрів йогурту однаково високу. Час приготування 3-х літрів йогурту може бути трохи збільшено. Як приготувати йогурт в домашніх условіяхподробнее тут.

Готовий йогурт можна використовувати в якості закваски і повторно перезаквашівать, тобто готувати з нього новий йогурт. Докладніше про перезаквашіваніі тут. Термін придатності - 1 рік при температурі 0 + 6 ° С (холодильник), 2 роки при температурі - 18 ° С (морозилка).

Висока якість і максимальна користь - головний пріоритет ДУС ФУД

Бактеріальні закваски ТМ Good Food виробляються на замовлення компанії «ДУС ФУД» у - в Італії «Центрі дослідження та розвитку біохімії BIOCHEM SRL» .. Виробник BIOCHEM SRL. для заквасок ДУС ФУД був обраний на підставі ретельного аналізу лабораторій-заводів усього світу. Серед всіх виробників компанія «ДУС ФУД» вибрала завод, який використовує для виробництва заквасок тільки пробіотичні бактерії (таких виробників в усьому світі всього близько 10).

Для того, щоб бактерії були пробіотиками та приносили користь, вони повинні відповідати міжнародним вимогам для прибутків, а саме:

Бути ідентичними мікроорганізмам нормальної мікрофлори людини (бактерії першого покоління);
Здатними до адгезії (приживанню) в кишечнику і колонізації (заселенню) слизової оболонки кишечнику;
Стійкими до шлункового соку і травним ферментам;
Володіти вираженим протистоянням по відношенню до умовно патогенним і-патогенним (хвороботворним мікроорганізмам), віруси, гриби та ін.
Домашні йогурти з живими пробіотичними бактеріями - це обов'язковий щоденний продукт для здорового раціону всієї родини.

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Працює на OpenCart
магазин бактеріальних заквасок © 2017